Thai Fit Studio thajských masáží
  Prosinec 2020 THAI FIT NEWS | číslo 28   
Milí milovníci masáží,
máme otevřeno a opět se s vámi můžeme podělit o naše umění masáží :-) Přijďte si pro dobrou náladu, zvyšte svou fyzickou kondici a imunitu. Naše prostory jsou pravidelně čištěny moderními technologiemi a dodržujeme potřebná hygienická opatření.   


Výhodná akce 5+1 poukaz ZDARMA
..a dárky máte vyřešené :-)
Vánoční poukázky Připravili jsme pro vás předvánoční akci 5+1 poukaz ZDARMA. Vybrat si můžete 5 poukazů v odpovídající hodnotě a 6. obdržíte zcela ZDARMA. Dárkové poukazy vybírejte na našem webu.

Máme pro vás skvělý tip - dárkový poukaz s věnováním. Jak na to? Při objednávce poukazu nezapomeňte jako "způsob dodání poukazu" zvolit "emailem" a do pole "poznámka či věnování" nám napsat váš text.
Přejeme krásný předvánoční čas,
tým studia Thai Fit
Telefonní kontakt +420‌224‌811‌876,
+420‌603‌490‌247,
+420‌739‌516‌404
Email thaifit@thaifit.cz
Webové stránky www.thaifit.cz
Facebook Staňte se naším fanouškem
THAI FIT NEWS je elektronický občasník vycházející přibližně jednou za 2 měsíce. Jeho prostřednictvím Vám přinášíme zajímavé tipy, rady, slevy a informace, které vycházejí z naší dlouhodobé praxe. Máte-li dotaz, hledáte-li odbornou radu, nebo Vás zajímá původ některé z masáží, napište nám. Téma zpracujeme do některého z dalších newsletterů. THAI FIT NEWS chceme vytvářet tak, abyste Vy z něj měli praktický užitek.
Pokud si nepřejete dostávat další praktické informace prostřednictvím THAI FIT NEWS, odhlaste se prosím zasláním odpovědi na e-mail newsletter@thaifit.cz. Do předmětu e-mailu napište prosím „ODHLÁSIT NEWSLETTER“.