Thai Fit Studio thajských masáží
  prosinec 2022 THAI FIT NEWS | číslo 31   
Nejlepší dárek je relax na thajské masáži
Vybírejte z naší široké nabídky masáží: tradiční thajské, olejové, bylinné, peelingové nebo masáže lávovými kameny a pořiďte svým blízkým dárkový poukaz u nás na pobočkách nebo jednoduše z pohodlí domova online.

Dárkové poukazy lze uplatnit na všechny typy masáží a další výhodou je jejich neomezená platnost.

U nás můžete nakupovat i na poslední chvíli
Jsme tu pro vás denně od 9 do 21 hodin a 24.12. budeme mít otevřenou pobočku Thai Fit Na Poříčí až do 13 hodin. Ve dnech 25.-26.12. budeme mít obě naše pobočky zavřené.

Adresy poboček zde.

Přejeme vám krásný advent!
Telefonní kontakt +420‌224‌811‌876,
+420‌603‌490‌247,
+420‌739‌516‌404
Email thaifit@thaifit.cz
Webové stránky www.thaifit.cz
Facebook Staňte se naším fanouškem
THAI FIT NEWS je elektronický občasník vycházející přibližně jednou za 2 měsíce. Jeho prostřednictvím Vám přinášíme zajímavé tipy, rady, slevy a informace, které vycházejí z naší dlouhodobé praxe. Máte-li dotaz, hledáte-li odbornou radu, nebo Vás zajímá původ některé z masáží, napište nám. Téma zpracujeme do některého z dalších newsletterů. THAI FIT NEWS chceme vytvářet tak, abyste Vy z něj měli praktický užitek.
Pokud si nepřejete dostávat další praktické informace prostřednictvím THAI FIT NEWS, odhlaste se prosím zasláním odpovědi na e-mail newsletter@thaifit.cz. Do předmětu e-mailu napište prosím „ODHLÁSIT NEWSLETTER“.